Vesihuoltolaitoksen työturvallisuuskorttikoulutus

Loading Loading...

Ajankohta 17.9.2024
Aika 8.00
Koulutuspaikka Webinaari
Ilmoittautumisaika 3.9.2024 mennessä
Hinta Voimassa olevan työturvallisuuskortin uusiminen (4 h), osallistumismaksu/hlö, jäsenet 120 EUR + alv 24%
Uusi työturvallisuuskortti (7 h), osallistumismaksu/hlö, jäsenet 120 EUR + alv 24%
Voimassa olevan työturvallisuuskortin uusiminen (4 h), osallistumismaksu/hlö, muut 160 EUR + alv 24%
Uusi työturvallisuuskortti (7 h), osallistumismaksu/hlö, muut 160 EUR + alv 24%


Tavoite

esihuoltolaitoksen työturvallisuuskorttikoulutuksessa asioita tarkastellaan vesihuollon toimintaympäristöstä käsin. Työturvallisuuskorttikoulutus on seitsemän tunnin mittainen ja sen jälkeen suoritetaan tentti. Koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta myönnetään henkilökohtainen Työturvallisuuskeskuksen hallinnoima Työturvallisuuskortti®. Kortti on voimassa viisi vuotta.

Jos Työturvallisuuskortti® on voimassa, voi sen uusia käymällä 4 h osuuden koulutuspäivästä ja suorittaa tentin sen jälkeen.

Jos teet uuden kortin tai aiemmin suoritettu Työturvallisuuskortti® on vanhentunut, tulee suorittaa koko päivän koulutus (7 h) ja tentti sen päätteeksi.

Työturvallisuuskorttikoulutuksen suorittanut tietää yhteisen työpaikan työsuojelun ja -turvallisuuden periaatteet, osaa tunnistaa työn vaara- ja kuormitustekijöitä, ymmärtää turvallisen ja terveellisen työskentelyn periaatteet ja ymmärtää ihmisen toiminnan merkityksen työturvallisuudelle.

Huomaathan, että ilmoittautumisessa kysytään syntymäaika. Syntymäaika ja sähköpostiosoite (oma, ei organisaation yhteinen) mahdollistavat kokonaan sähköisen testauksen, henkilökohtaisen testin ja sähköisen Työturvallisuuskortin®. Organisaation yhteisellä sähköpostiosoitteella voi osallistua koulutukseen, mutta silloin osallistuja ei saa sähköistä Työturvallisuuskorttia® käyttöönsä.

Osallistuaksesi webinaariin tarvitset toimivan nettiyhteyden ja Teams-sovelluksen. Huomaathan, että kameran ja mikrofonin pitää toimia, muuten koulutuksen suorittaminen ei ole mahdollista.

Lisätietoja: koulutus(a)vvy.fi

Suorittamisaika

Webinaari torstai 17.9.2024

Koulutuspaikka

Webinaari