* pakollinen tieto
 
Hankkeen nimi *
Yhteyshenkilön etunimi *
Yhteyshenkilön sukunimi *
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite *
Yhteyshenkilön puhelinnumero
Toteuttajaorganisaatio *
Hankkeen muut toteuttajat
Vesihuoltolaitosten kehittämisrahastolta haettava rahoitus (sis alv) * Kehittämisrahaston rahoitusosuus yleisen haun hankkeelle voi olla enintään puolet koko hankkeen budjetista. Myönnön yhteydessä sidotaan varat koko hankkeen keston ajaksi, joten hakijan ei tarvitse hakea toistamiseen rahoitusta samalle hankkeelle.
Hankkeen koko budjetti (sis alv) *
Hankkeiden rahoitusosuus maksetaan Kehittämisrahastolle osoitettavaa laskua vastaan. Myönnetty rahoitusosuus sisältää pääsääntöisesti hankkeesta laskutettavan arvonlisäveron. Myönnetty rahoitusosuus voidaan maksaa arvonlisäverottomana siinä tapauksessa, että rahoitusta saavalla taholla on mahdollisuus osoittaa Kehittämisrahastolle hankkeesta arvonlisäveroton lasku. Hankkeesta syntyvien kustannusten arvonlisäverot voivat tässä tapauksessa sisältyä rahoitukseen. Ilmoita laskutuksen arvonlisäverottomuus seuraavassa.
Hakija ei ole hankkeesta arvonlisäverovelvollinen ja laskuttaa Kehittämisrahaston mahdollisen rahoitusosuuden ilman arvonlisäveroa. Yllä ilmoitettu haettu rahoitusosuus ja hankkeen budjetti on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa.
Muut rahoittajat
Epävarmat rahoittajat Suunnitellut rahoittajat, joiden rahoituspäätöksiä ei ole saatu tai joilta rahoitusta ei ole vielä haettu.
Hankkeen aikataulu (esim: 2013-2014) *
Hankkeen aihepiiri *
Hankkeen varsinainen hakemus Rahoitushakemus Vesihuoltolaitosten kehittämisrahastolle on vapaamuotoinen. Kotimaisella kielellä laaditun hakemuksen tulee kuitenkin sisältää alla olevassa ohjeessa esitetyt tiedot.
Sallitut tiedostotyypit ovat: .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx
Hakemus ei saa liitteineen olla suurempi kuin 10 sivua ja 5 MB.
Luo Excel tiedostoHankehakemuksen sisältövaatimukset
 
Hae hakemustiedosto seuraavan Selaa-painikkeen avulla. Muista lisätä tiedosto hakemukseen.
Tiedoston nimi  
Lisää tiedosto    
  Laheta hakemusLähetä hakemus